blog images

Dan škole OŠ Biograci

  • 24.05.2024.

U četvrtak 23. svibnja 2024. godine naša škola proslavila je Dan škole. Za sve nas to je poseban dan. Od ranog jutra u školu su pristizali učenici, djelatnici, roditelji, ravnatelji drugih škola, visoki dužnosnici sa svih razina vlasti. 

 

Nakon intoniranja himne "Lijepa naša" prisutnima se prigodnim riječima obratio ravnatelj naše škole Stanko Milićević. Nakon svog govora ravnatelj je pozvao gradonačelnika Grada Širokog Brijega Miru Kraljevića, predsjednika Vlade Županije Zapadnohercegovačke Predraga Čovića, predsjednika Hrvatskog narodnog sabora BiH dr. Dragana Čovića da se obrate prigodnim riječima. 

 

Raznovrsan i prigodan program za priredbu s velikim žarom pripremili su učenici zajedno sa svojim učiteljima. 

 

Na samom kraju priredbe uručene su nagrade najboljim učenicima, ali i onima koji su kroz sportska i književna natjecanja ostvarili uspjeh. Uručene su zahvalnice i prigodni darovima svima koji podržavaju i pomažu rad naše škole.

 

Učenikom generacije proglašen je Luka Anić. 

 

Na kraju zahvale svima koji su doprinijeli da Dan naše škole prođe u naboljem redu i već se veselimo idućem Danu škole.

 

 * "Zabranjeno kopiranje i umnožavanje slika! Slika je zaštićeno autorsko pravo te svako neovlašteno kopiranje i distribucija podliježe Zakonu o zaštiti autorskih prava."

osmrtnic livno osmrtnice smrtovnice