blog images

FESTIVAL DRAME OŠ BIOGRACI

  • 09.04.2024.

Prvi Festival drame u Osnovnoj školi Biograci održan je danas 9. travnja 2024.godine i traje još i sutra.Razredi više nastave od 6. do 9. zajedno su sa svojim učiteljicama hrvatskog jezika pripremili predstave.

 

Svoje znanje, spretnost u glumi su nam danas prikazali 6.a sa predstavom „Zašto baš nama?“ koji su obradili temu u kojoj dvoje djece ostaje bez roditelja koji su stradali u prometnoj nesreći. Djeca se nalaze u financijskim problemima. Za njihovu situaciju doznaje sestra njihovog oca koja nije bila u najboljim odnosima s bratom koji je poginuo, pokaje se i odluči uzeti djecu pod svoju zaštitu.

 


8.b nam se predstavio s predstavom „ Ovo mi je škola“ u kojoj mladi dječak Marko dolazi u novu školu i u razredu upoznaje djevojku Luciju koja mu se sviđa. Na nagovor prijatelja izađe s njom u kino. U jednom od njihovih druženja pridružuje im se Luciji brat koji prepoznaje svog napadača Marka. Naime Marko je maltretirao Lucijinog brata dok su igrali nogometa. Luciju je to razočaralo i prekinula je sve odnose s njim.

 

* "Zabranjeno kopiranje i umnožavanje slika! Slika je zaštićeno autorsko pravo te svako neovlašteno kopiranje i distribucija podliježe Zakonu o zaštiti autorskih prava."

osmrtnic livno osmrtnice smrtovnice