blog images

Kulturni događaj JICA Alumni u BiH

  • 27.02.2024.

Imali smo čast da se u našoj školi u Biogracima zahvaljujući Veleposlanstvu Japana u BiH u suradnji sa JICA Alumni BiH i uz potporu JICA Balkan office održi ceremonija proglašenja najboljih malih likovnih umjetnika na temu „Što znamo o Japanu?“.

 

U uvodnom dijelu prisutne je pozdravio ravnatelj naše škole Stanko Milićević, predstavnik Veleposlanstva Japana u BiH, također prisutne je pozdravio i JICA Balkan Office gosp. Ueki Masahiro, Chief Representative, JICA Balkan Office.


Na izložbi su bili i predstavnici Ministarstva obrazovanja znanosti kulture i športa ŽZH, predstavnici Grada Širokog Brijega kao i gradonačelnik gosp. Miro Kraljević.


Proglašeni su najbolji radovi i uručeni su prigodni pokloni.
Učenica naše škole Antea Lončar osvojila je nagradu za najbolji likovni rad u kategoriji VII. razred.


Svečanost izložbe likovnih radova uveličala je Jelena Mikulić 2. r. Osnovne glazbene škole Široki Brijeg pod vodstvom profesorice Mateja MIlićević, na klaviru je izvela djela M. Jeličanin: Igra s istoka i W. Gillock: Flamenco.

Fotografije možete pogledati u nastavku.

 


* "Zabranjeno kopiranje i umnožavanje slika! Slika je zaštićeno autorsko pravo te svako neovlašteno kopiranje i distribucija podliježe Zakonu o zaštiti autorskih prava."

osmrtnic livno osmrtnice smrtovnice