blog images

Dodjela Matičine nagrade

  • 11.12.2023.

U Narodnoj knjižnici Široki Brijeg u petak je održana dodjela nagrada najboljim autorima na nagradnom natječaju „Matičina nagrada 2023“ koji je raspisan početkom školske godine za učenike osnovnih i srednjih škola u Širokom Brijegu.


Kao i svake godine, pristiglo je puno kvalitetnih radova. Ipak, netko je morao dobiti nagradu. Svim nagrađenima čestitka, ali čestitku i priznanje zaslužuju i svi oni koji su sudjelovali na Matičinu natječaju, kazao je predsjednik OMH Široki Brijeg Gojko Jelić koji je uručio zahvalnice nastavnicima i profesorima širokobrijeških škola koji su poticali učenike na književno stvaralaštvo.


U kategoriji osnovna škola – poezija – treće mjesto osvojila je naša učenica Iva Šakić, učenica VI. razreda Osnovne škole Biograci s radom “Sjećanje na voljenog djeda”.


U glazbenom dijelu programa nastupili su naš učenik Marko Lasić (harmonika), učenik 7. razreda Osnovne škole Biograci i Ante Pinjuh (gitara), učenik 7. razreda Prve osnovne škole Široki Brijeg. Za pripremu glazbenih točki u večerašnjem programu zaslužan je prof. Joško Slišković.


Svi radovi bit će objavljeni u narednom, 23. broju, časopisa Vitko.

prodaja stanova pik smrtovnice blumen horoskop kalkulator online knjige pdf cvijece vicevi

osmrtnic livno osmrtnice smrtovnice