blog images

Školsko natjecanje u recitiranju

  • 07.12.2023.

Školsko natjecanje u recitiranju za učenike predmetne nastave organizirano je u četvrtak 7. prosinca 2023. godine. Natjecanju recitatora pristupilo je osam učenika, koje su njihove nastavnice intenzivno pripremale za školsko natjecanje. U povjerenstvu su bile pedagogica Miljana Galić Ivanković, nastavnica engleskog jezika i književnosti Marija Kurjaković i pomoćnica ravnatelja Marina Ćorić, a one su posebnu pozornost pridavale tome je li cijeli tekst naučen napamet, govor razgovijetan, jesu li glasovi pravilno izgovoreni, riječi pravilno naglašene, intonaciji, intenzitetu, boji glasa, tempu, ritmu, tome jesu li geste i mimika uspješno korištene ali i općem dojmu prilikom nastupa.

 


U uvodnom dijelu programa naša učenica Karla Milićević je u pratnji nastavnika glazbene kulture Joška Sliškovića na gitari otpjevala pjesmu Božić Bijeli. Nakon ove prelijepe izvedbe krenuli smo u natjecateljski dio programa, nakon kojeg nam je naša učenica 8b razreda Gabrijela Čović u pratnji nastavnika glazbene kulture Joška Sliškovića na gitari otpjevala pjesmu Petra Graše 92 godine.

 


Dok su gledatelji uživali u ovoj skladbi naš žiri je imao težak zadatak odabrati najbolje, a na kraju je prvo mjesto osvojila Mia Bevanda, drugo mjesto osvojila je Nika Anić, a treće mjesto Iva Marušić. Ovom prilikom čestitamo svim našim učenicima i njihovim mentoricama na trudu i radu.

prodaja stanova pik smrtovnice blumen horoskop kalkulator online knjige pdf cvijece vicevi

osmrtnic livno osmrtnice smrtovnice