blog images

Ekskurzija 2023.

  • 09.10.2023.

28. rujna 2023. godine u 7:30 h krenuli smo na dugo iščekivanu ekskurziju. Zajedno s našim pratiteljima nastavnicom Anom Tomić i računovođom Ivanom Đolom krenuli smo ispred škole u Biogracima zajedno s nama išli su i učenici iz Čerina.

 

Prva destinacija bila nam je Nacionalni park Plitvička jezera. Kad smo stigli na Plitvička jezera bili smo oduševljeni pogledom na veliki vodopad. Priroda nas je posebno oduševila kao i vožnja brodom. Nakon Plitvičkih jezera krenuli smo prema Istri u Kraljevicu. Pošto smo se smjestili u sobe otišli smo u disko. U disku smo bili do ponoći.

 

Ujutro je bilo buđenje rano u 6:30 i išli smo na doručak. Hranom nisu svi bili oduševljeni ali što se tu može 😊Nakon doručka krenuli smo na sljedeću destinaciju Brijune. Brijuni su bili najbolji dio ekskurzije. Na Brijunima su vidjeli Titin Cadilac iz 1953 godine, Titinog papagaja koji ima 51 godinu, zebre, slona i još puno toga. Nakon Brijuna uputili smo se u Pulu. Posjetili smo veličanstvenu pulsku Arenu. Nakon Pule otišli smo u Poreč gdje smo imali sat vremena slobodno koje smo mogli iskoristiti za obilazak grada.

 

Sutradan smo posjetili Opatiju, nakon Opatije otišli smo u Zadar i to nam je bila posljednja destinacija i nakon toga smo se uputili kući.

osmrtnic livno osmrtnice smrtovnice