blog images

Sretan Dan škole

  • 24.05.2023.

23. svibnja 2023. godine obilježili smo Dan škole. Kad nam je ravnatelj rekao da ćemo 23. svibnja 2023. godine obilježiti Dan škole svi smo s nestrpljenjem očekivali taj dan. U pripremama su sudjelovali svi učenici kao i djelatnici naše škole.

 

S posebnom pažnjom i ljubavlju uređivalo se školsko dvorište, sadilo cvijeće, uređivala pozornica, djelatnice naše škole napravile su za taj dan kolače koje smo dijelili gostima na kraju priredbe, učenici su sa svojim učiteljima marljivo učili i uvježbavali recitacije, igrokaze, pjesme. Sve smo danima ranije pripremali kako bi sve bilo spremno za taj dan.

 


Osvanuo je prekrasan sunčan dan. Kroz školu se mogla čuti pjesma našeg zbora, smijeh učenika i učitelja svi su bilo posebno sretni.

 


Svečanost Dana škole započela je Hrvatskom himnom koju je izveo naš zbor. Nakon himne riječ je imao naš ravnatelj Stanko Milićević koji je sve pozdravio i poželio svima dobrodošlicu. Nakon ravnatelja naše škole s prigodnim riječima obratili su se i gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević kao i predsjednik vlade Županije Zapadnohercegovačke Predrag Čović koji je i sam nekada bio učenik ove škole. Nakon pozdravnih riječi krenuli smo s programom koji je bio raznolik. Imali smo recitacije naših učenika, naš zbor je otpjevao dvije pjesme, učenica Rafaela Milićević otpjevala je jednu pjesmju, a također smo imali i dva igrokaza. Na kraju su pohvalnice primili učenici koji su osvojili nagrade na općinskim i županijskim natjecanjima kao i učenici devetih i petih razreda koji su sve godine prošli s odličnim uspjehom. Za učenicu generacije proglašena je Barbara Čović.

 

Nakon službenog dijela druženje smo nastavili u dobrom raspoloženju.

 

Svim našim učenicima i djelatnicima želimo sretan Dan škole.

 


Fotografije koje smo zabilježili taj dan možete pogledati u nastavku.

osmrtnic livno osmrtnice smrtovnice