blog images

Božićna priredba

  • 28.12.2022.

Tradicionalno svake godine u prosincu u našoj školi imamo božićnu priredbu. Posebno je veselo i užurbano taj dan u našoj školi.

 

Svi su posebno uzbuđeni. Priredbu su organizirali učenici sa svojim učiteljima. Pripremili su poseban program povodom nadolazećih blagdana. Razveselili su nas svojim recitacijama o Božiću, sa školskim zborom smo svi zajedno pjevali dobro nam poznate božićne pjesme. Posebno su nas oduševili igrokazi koji su pripremili učenici četvrtog razreda o rođenju Isusa i učenici trećeg razreda o Božiću u Hercegovini i Beču. Sve je to bio predivan uvod u blagdansko raspoloženje koje nas očekuje.

 

Na kraju smo imali govor našeg ravnatelja koji se najprije pozdravio prisutne učenike i njihove roditelje te djelatnike i učitelje škole, čestitao našim učenicima na predivnoj priredbi. Također se u ime obitelji našeg učenika Ante Primorca zahvalio svim djelatnicima i učenicima na potpori koju su im pružili u teškim trenutcima. Ravnatelj je prisutnima u ime svih djelatnika naše škole čestitao Božić i zaželio sretnu i blagoslovljenu novu godinu.

 


Vjerujemo da se priredba svima svidjela i ovim putem zahvaljujemo svim učenicima i učiteljima koji su se potrudili da se i ove godine odlično zabavimo.
Božićne priredbe osim u centralnoj školi imali smo i u područnim školama u Jarama i Ljutom Docu.


U nastavku možete pogledati fotografije iz svih škola.

osmrtnic livno osmrtnice smrtovnice