blog images

Ani Lasić u Sarajevu dodijeljena nagrada za najljepše napisano pismo u BiH

  • 26.10.2020.

Anin rad ocijenjen je najboljim, i to između više od stotinu pristiglih na adrese sva tri  bosanskohercegovačka poštanska operatera: Hrvatske pošte Mostar, BH Pošte i Pošte Srpske, stoga će uskoro predstavljati BiH na svjetskom natjecanju, koje već pola stoljeća tradicionalno organizira Svjetska poštanska unija.

Ususret nadolazećem Svjetskom danu pošte, svečana dodjela nagrada održala se u četvrtak, 8. listopada, u Glavnoj pošti Obala u samom središtu Sarajeva.

Nastavnik Miro Naletilić za Anu kaže da je učenica kakva se samo poželjeti može - znatiželjna, vrijedna i željna dokazivanja, i uvjeren je da će joj ova vrijedna nagrada predstavljati dodatni vjetar u leđa.

Našu školu, čiji su učenici iznimno uspješni u literarnim nadmetanjima, HP Mostar dodatno je nagradio vrijednim knjigama za školsku knjižnicu.

Ana Lasić je pročitala pobjednički uradak na ceremoniji, kojoj je nazočio drugoplasirani Danijel Miljatović iz Donjih Agića te trećeplasirana Adna Međić iz Maglaja, a svih troje nagrađeni su novčanim nagradama i tablet-računalima.

 

osmrtnic livno osmrtnice smrtovnice