blog images

NAJLJEPŠE PISMO U BiH 2020.

  • 18.05.2020.

Završen je izbor za najljepše pismo na 49. Međunarodnom natjecanju u pisanju pisama za mlade 2020. koje u BiH zajednički organiziraju Hrvatska pošta Mostar, Pošte Srpske i BH Pošta.
Najbolji rad u BiH na temu: Što biste poručili odraslima o svijetu u kojem živimo napisala je Ana Lasić, učenica naše škole.

 

Njezin rad ocijenjen je najboljim od svih pisama koja su pristigla na adrese tri bh. poštanska operatora i predstavljat će BiH na svjetskom natjecanju koje organizira Svjetska poštanska unija.

 

Za natjecanje je pristiglo 105 pisama.

 

Pristigla pisma su ocjenjivali vanjski članovi žirija Dragan Marijanović (Mostar), Branislav Janković (Banja Luka) i Hadžem Hajdarević (Sarajevo).

 

Prvo mjesto je osvojila Ana Lasić Osnovna škola Biograci.Drugo mjesto osvojio je Danijel Miljatović, učenik JU O.Š. Branko Ćopić iz Donjih Agića (Novi Grad), a treće mjesto pripalo je Adni Međić, učenici Prve osnovne škole Maglaj.

 

Učenici koji su osvojili prva tri mjesta bit će nagrađeni novčanim nagradama (300, 200 i 100 KM) i tablet računalima. Njihovim nastavnicima pripast će novčane nagrade u iznosu od po 100 KM. Hrvatska pošta Mostar nagradit će prigodnim darom i našu školu.

 

Nagrađeni rad možete pročitati ovdje.

osmrtnic livno osmrtnice smrtovnice